Pages Navigation Menu
Telf 662 15 58 09

Empreses i Grups

empreses_grupsActivitats en grup, fora de l’espai habitual de relació, (grups d’empreses, famílies, amics, jubilats, etc.) El nostre principal objectiu és aconseguir a través de l’esport i les activitats físiques i d’aventura en el medi natural l’aproximació a vivències i experiències de gran dinamisme i motivació. Els nostres programes estan dirigits a potenciar diferents aspectes individuals i col · lectius, com el desenvolupament d’hàbits d’exercici físic i salut, la superació personal i millorar les relacions socials dins d’un grup determinat.

STAGE CORPORATIU DE 1 DIA

foto_blue_stageStage de Navegació en Equip

Stage d’un dia, per a realitzar un curs d’iniciació a la vela lleugera, durada aproximada de 3 hores i possibilitat de reservar dinar. Inclou taller teòric-pràctic on s’expliquen les bases de la navegació, nomenclatura, vents, maniobres i orientació. A continuació pràctica de navegació en embarcacions amb 3 o 4 tripulants i un monitor per embarcació.

STAGE CORPORATIU DE 2 DIES O MÉS.

foto_descoberta_area_maritimaStage de Motivació i de Cooperació Multiaventura

Stage de 2 dies amb 3 activitats, 1 P.C. i un dinar en hotel de 3 o 4 estrelles, per a realitzar un recorregut de descoberta pel litoral amb caiac, durada aproximada de 3 hores. Dinar. A la tarda cursa d’orientació, escalada i recorreguts aeris pels arbres. Sopar.

Segon dia,curs d’iniciació a la navegació a vela, durada aproximada 3 hores. Inclou taller teòric-pràctic on s’expliquen les bases de la navegació, nomenclatura, vents, maniobres i orientació. A continuació pràctica de navegació en embarcacions amb 3 o 4 tripulants i un monitor per embarcació. Dinar. Fi del stage.

FAMILY STAGE DE 1 O MÉS DIES

diving5Stage Familiar Multiaventura

Stage d’un dia de multiaventura per a realitzar en familia, divertides activitats aquàtiques o terrestres a escollir, durada aproximada de les activitats 3 hores i possibilitat de reservar dinar. Possiblitat d’un stage de més dies amb allotjament i les activitats que més li agradin.

 

Sol·licitar informació