Pages Navigation Menu
Telf 662 15 58 09

Activitats terrestres

Golf SommersportGolf

Per aficionats i jugadors de tots els nivells, la Costa Brava i l’Empordà constitueixen un dels destins més reconeguts per la pràctica d’aquest esport de tota Europa.
Friends bicyclists BTT

Rutes i itineraris per realitzar amb bicicleta tot terreny, combinant exercici físic i descobriment d’espais naturals com els senders muntanyosos de Les Gavarres i l’Ardenya.
Via_ferrada_3Vies Ferrades

Recorreguts verticals equipats i amb diferents graus de dificultat, que realitzem amb l’ajut del material tècnic i els professionals titulats que ens acompanyaran.
Escalada_3Escalada

Cursos d’iniciació i perfeccionament per aprendre les tècniques d’evolució vertical amb l’ajut dels nostres tècnics i moderns materials de seguretat.

 

BARRANCOS_04Barranquisme

Activitat mixta terrestre i aquàtica que combina escalada, ràpels, descens de rius, salts i tobogans.

 

circuit_orientacioCurses d’orientació

Realització d’itineraris a peu per la natura on per orientar-se s’utilitza un mapa, una brúixola i unes indicacions per fer un recorregut en el mínim temps possible.
parc_aventura_1.1 Circuits d’aventura pels arbres

Diferents recorreguts acrobàtics, ponts, xarxes, lianes i circuits de tirolines per gaudir de la natura al mig del bosc.

 

 

H Senderisme

L’Empordà compta amb una amplia xarxa de senders i camins de ronda per fer a peu, on es combinen el mar i la muntanya en una harmonia incomparable.

 

Sol·licitar informació