Pages Navigation Menu
Telf 662 15 58 09

Empresa

empresa_ok

 

Som una empresa que té com a objectiu posar la seva experiència i professionalitat al servei dels esportistes, centres educatius, empreses i grups, organitzant i coordinant stages de preparació, estades esportives i activitats a la natura, aprofitant els equipaments i l’entorn privilegiat de Sant Feliu de Guíxols i la Costa Brava.

Tots els nostres programes tenen com a prioritat promoure i facilitar el descubriment i aproximació als espais naturals que ens envolten, mitjançant la pràctica d’activitats físiques i esports en un context saludable i motivant que ajudi a estimular la participació, la curiositat i el respecte pel medi ambient.

El nostre equip esta constituït per llicenciats d’educació física, entrenadors, tècnics esportius i especialistes en gestió esportiva amb una àmplia experiencia en el camp de l’esport i la gestió empresarial.

Costa Brava Gestió Esportiva està inscrita en el Cens d’Organitzadors d’Activitats Físicoesportives en el medi natural pel Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya amb el número C-235.