Escoles i Universitats

La nostra empresa proposa per a grups d’estudiants les millors opcions  per gaudir d’un entorn natural privilegiat a Sant Feliu de Guíxols i a la Costa Brava, per tal de realitzar esports i activitats lúdiques i d’aventura amb finalitats educatives. Tots els nostres programes i estades s’adapten a les necessitats de cada grup i tenen com a prioritat la seguretat en totes les activitats.

ESCOLES DE PRIMÀRIA - STAGES 1 DIA

Blue Stage

Stage de Vela, durada aproximada de 3 1/2 a 4 hores. L’activitat constarà d’introducció teòrica a la navegació a vela i navegació pràctica en embarcacions col.lectives.

Green Stage

Stage d’aventura al bosc, durada aproximada de 3 hores, divertits circuits per a petits de tirolines, xarxes, ponts, laberints i circuits d’orientació. Possiblitat de reservar dinar.

ESCOLES DE SECUNDÀRIA, BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS - STAGES EDUCATIUS DE 1 DIA

Oferim la possibilitat de dissenyar un stage a la carta, escollint entre les diferents activitats que desenvolupem, en funció de les necessitats de cada grup.

Descobriment de les àrees marítimes d’interès natural

Stage d’un dia, amb sortida amb caiac pel litoral de Sant Feliu de Guíxols per observar la zona protegida de la costa amb la seva flora i fauna, prenent conciència de la importància de la seva protecció i manteniment. Possibilitat de reservar dinar.

Emocions i aventura al mig del bosc

Stage d’un dia, per gaudir de divertides activitats. Tirolines, xarxes, ponts, lianes, tobogan, i altres jocs, sempre amb la màxima seguretat durant tots els recorreguts. Circuits d’orientació amb mapa i balisses fixes pel mig del bosc.

 

STAGES DE 2 DIES / 1 NIT / 3 ACTIVITATS

Stage Multiaventura 2

Stage de 2 dies amb allotjament d’una nit en hotel tres estrelles i 3 activitats, aquàtiques o terrestres, a escollir per a gaudir d’una estada divertida i diferent.

STAGES DE 3 DIES / 2 NITS / 4 ACTIVITATS

Stage Multiaventura 3

Stage de 3 dies amb allotjament dues nits en hotel tres estrelles i 4 activitats, aquàtiques o terrestres, a escollir per a gaudir d’una estada divertida a la Costa Brava.